Tattoo verwijderen

Met de toegenomen populariteit van tatoeages over de laatste jaren, is de behoefte om tatoeages weer te verwijderen of lichter te maken, ook toegenomen. Hiermee groeide ook de wens voor verbeterde methoden voor verwijdering ervan.

Inmiddels zijn er mooie technieken beschikbaar waarmee een tatoeage verwijderd kan worden; met goede resultaten en met minimale schade aan de huid. De beste methode om tatoeages te verwijderen is met een Picoseconde laser.

Iedere tattoo en huidtype is anders, dus daarom kunnen ook de kosten voor het verwijderen van een tatoeage afwijken van de vaste tarieven.
We laseren al vanaf € 50,- per behandeling.

Om de juiste prijs vast te stellen, kijken we naar verschillende factoren:

  • De afmeting en dichtheid van uw huidige tattoo
  • De kleur en samenstelling van uw huidige tattoo
  • Het type inkt dat gebruikt is
  • Uw huidtype`

U kunt dit door een van de hiervoor opgeleide mensen laten doen bij Pure Wow.

Maak een afspraak voor verdere informatie of kom bij ons langs in Purmerend, we informeren u graag over de mogelijkheden.

maak een afspraak
studio pure wow

Tattoo verwijdering met pico seconde laser

Met de groeiende populariteit van het zetten van een tattoo, is ook de vraag naar de verwijdering van de tattoo steeds verder toegenomen. Waar vroeger een tattoo nog echt een permanente tekening was, is het tegenwoordig zeer goed mogelijk te kiezen voor de verwijdering van een tattoo wanneer je ervan af wilt. Met de toegenomen vraag naar de verwijdering van tatoeages is ook de technologie waarmee tattoo’s verwijdert worden sterk verbeterd. Door middel van laserbehandeling kan de tattoo verwijdert worden waarna de oorspronkelijke huidskleur weer zichtbaar wordt. Het verwijderen van een tattoo kan ongeveer vanaf 6 maanden na het zetten van de tatoeage. Voor deze tijd is het nog niet mogelijk een tattoo te verwijderen aangezien de huid eerst volledig hersteld moet zijn alvorens met het proces van de verwijdering van de tattoo begonnen kan worden.

Voor de verwijdering van een tattoo gebruiken wij een zogenaamde pico seconde laser. De pico seconde laser is momenteel de beste laser voor verwijdering van uw tattoo. Ten opzichte van eerdere lasers voor verwijdering van tatoeages is de pico seconde laser vele malen effectiever en minder schadelijk voor u en uw huid. Toch moet u er wel rekening mee houden dat het verwijderen van een tattoo een tijdje kan duren. Waar het zetten van een tatoeage in de meeste gevallen binnen een aantal uur wel afgerond is, heeft u voor de verwijdering van een tattoo duidelijk een stuk meer geduld nodig. Met de pico seconde laser behandelmethode varieert het aantal behandelingen dat nodig is voor volledige verwijdering van de tattoo gemiddeld zo tussen de 6 tot 10 behandelingen. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat u telkens een aantal weken moet wachten tussen twee behandelingen. Dit heeft te maken met de manier waarop de laserbehandeling met de pico seconde laser uw tattoo helpt verwijderen.

Hoe gaat de verwijdering van een tattoo in zijn werk?

Alvorens we beginnen met de verwijdering van uw tattoo zullen we uiteraard eerst duidelijk met u bespreken wat precies uw wensen zijn, wat de mogelijkheden zijn om daaraan tegemoet te komen, en waar u rekening mee moet houden. Hoe veel tijd het proces van de verwijdering van uw tattoo in beslag zal nemen is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is bijvoorbeeld de kleur van de gebruikte inkt van invloed, net als de tijd dat het geleden is dat uw tattoo is gezet. Een oudere tatoeage is makkelijker te verwijderen dan een relatief nieuwe tattoo. Ook is het van belang of de tattoo aan de oppervlakte is aangebracht of dieper in de huid. Een andere belangrijke invloed is het type huid dat u heeft. Al deze zaken zullen we uitgebreid met u bespreken alvorens we vaststellen hoe uw behandeling er uit zal zien. Eenmaal begonnen zorgt de pico seconde laser ervoor dat de inkt door korte laser pulsen langzaam wordt afgebroken. De afgebroken inkt deeltjes worden door de laserbehandeling dusdanig klein dat de inkt opgeruimd kan worden door het lichaam. Aangezien u hiervoor wel afhankelijk bent van de snelheid waarmee het lichaam de inkt kan opruimen en afvoeren, is het van belang rekening te houden met een aantal weken wachttijd tussen de behandelingen in.

Meer informatie over tattoo’s verwijderen

Wellicht wilt u meer informatie over de verwijdering van uw tattoo. We nodigen u in dat geval van harte uit eens contact met ons op te nemen. U kunt dan spreken met een van onze specialisten op het gebied van de verwijdering van tatoeages. Daarnaast staan we u natuurlijk graag te woord indien u naast het verwijderen van tattoo’s vragen heeft over het zetten van tatoeages en piercings. We horen graag van u!